Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix onthult drie anime-series

  •  
27-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Neon Genesis Evangelion
Neon Genesis Evangelion, Rilakkuma and Kaoru en Ultraman zullen in 2019 op Netflix verschijnen.
De meest opvallende titel is Neon Genesis Evangelion, een anime-klassieker die in de jaren negentig al eens werd uitgezonden in Japan. In 2019 komen alle 26 afleveringen en de twee bijbehorende films naar Netflix. De serie speelt zich af in een dystopische wereld die wordt aangevallen door zogenoemde Angels. Er worden biomechanische mecha’s genaamd Evangelions ingezet om deze monsters tegen te houden. In 2019 gaat ook Ultraman in première op Netflix. Daarin neemt een Iron Man-achtige superheld het op tegen het kwaad. De laatste titel die een trailer kreeg is Rilakkuma and Kaoru, een stop-motion anime-serie gebaseerd op het in Japan enorm populaire beertje Rilakkuma, die samen met het welpje Korilakkuma in huis gaat wonen bij Kaoru.
Neon Genesis Evangelion verschijnt in de lente van 2019 maar heeft nog geen datum. Ultraman verschijnt op 1 april en Rilakkuma and Kaoru komt op 19 april naar Netflix.
https://www.youtube.com/watch?v=13nSISwxrY4 https://www.youtube.com/watch?v=UXOG3pZfGOc&t=2s https://www.youtube.com/watch?v=atpyjjgBhCA
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!