Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix maakt een einde aan Iron Fist

  •  
13-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
327 keer bekeken
  •  
Iron Fist
Danny Rand/Iron Fist is de eerste van de vier Defenders wiens serie op Netflix wordt stopgezet.
Iron Fist werd na het eerste seizoen al een beetje gezien als het zwakkere broertje van de Marvel-familie op Netflix. In tegenstelling tot Daredevil, Jessica Jones en Luke Cage kregen de afleveringen over Danny Rand (Finn Jones), een rijkeluiskindje die verandert in de onsterfelijke krijger Iron Fist, maar weinig goede recensies. Toch werd het recente tweede seizoen een stuk beter ontvangen en daardoor komt de stopzetting van de serie toch enigszins onverwacht. Volgens Netflix en Marvel zal Iron Fist 'ondanks het stoppen van de serie toch verder leven', wat mogelijk hint naar optredens van Danny Rand in de overige Marvel-series bij de streamingdienst. Zo had Finn Jones al eens een gastrol in het tweede seizoen van Luke Cage. Ook een terugkeer op de volgend jaar te verschijnen VOD-dienst van Disney zou een mogelijkheid zijn.
Het derde seizoen van Dardevil verschijnt komende week en ook Jessica Jones is al zeker van een derde seizoen. Luke Cage wacht momenteel nog op een verlenging.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!