Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix maakt een einde aan Daredevil

  •  
30-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Daredevil
Na eerdere stopzettingen van Luke Cage en Iron Fist zijn nu alleen Jessica Jones en The Punisher nog over.
Netflix heeft bevestigd dat er helaas geen vierde seizoen van Daredevil zal komen. Er is geen officiële reden gegeven voor de stopzetting, maar volgens de geruchten is er de laatste tijd wat frictie ontstaan tussen Netflix en de tv-adeling van Marvel: de opnamen van de Marvel-series zouden te duur zijn geworden en Netflix zou, in tegenstelling tot Marvel, liever seizoenen maken van tien afleveringen in plaats van dertien afleveringen. In een officiële verklaring liet Netflix echter weten trots te zijn op het laatste seizoen en werd bevestigd dat het personage terug zal keren in 'andere projecten van Marvel'. Wat daarmee bedoeld wordt is niet duidelijk: hij zou op kunnen duiken in het nieuwe seizoen van The Punisher of een plekje kunnen krijgen tussen de Marvel-series op Disney+.
Er verschijnen straks nog wel nieuwe seizoen van Jessica Jones (seizoen drie) en The Punisher (seizoen twee) op Netflix, hoewel er op dit moment geen premièredata zijn.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!