Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix komt naar de New York Comic Con

  •  
09-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Sabrina S01
Netflix is aanwezig met onder meer Daredevil, The Haunting of Hill House, Sabrina en The Dark Crystal.
Na de Comic Con in San Diego afgelopen zomer, wordt in het najaar weer een Comic Con gehouden in New York, die deze keer op 4 oktober van start gaat. Netflix is aanwezig met verschillende series, die allemaal een eigen Q&A-panel krijgen. De meest in het oog springende series zijn Chilling Adventures of Sabrina, The Umbrella Academy , het derde seizoen van Daredevil en de vorig jaar aangekondigde prequel op The Dark Crystal. Van deze series zijn tot op heden namelijk geen beelden vrijgegeven, hoewel mensen die het tweede seizoen van Iron Fist al uitkeken getrakteerd werden op een korte teaser voor Daredevil. Daarnaast heeft Chilling Adventures Sabrina ook al een releasedatum. Verder zijn onder meer ook Big Mouth en The Haunting of Hill House , beide series werden al voorzien van nieuwe teasers, aanwezig op de New York Comic Con.
De aankondiging voor de New York Comic Con ging gepaard met een Halloween-teasertje. Opvallend is wel dat The Punisher en Stranger Things straks ontbreken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!