Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Netflix aast op overname Locke & Key

  •  
30-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Locke & Key
De bovennatuurlijke dramaserie van Carlton Cuse (Colony) was eerder in ontwikkeling bij VOD-dienst Hulu.
Hulu schoot onlangs een pilot voor Locke & Key, maar besloot - geheel onverwacht - om toch geen complete serie te bestellen. Locke & Key is gebaseerd op de graphic novel van Joe Hill (de zoon van Stephen King) en Gabriel Rodriguez. Het verhaal draait om een moeder (Frances O'Connor uit The Missing en Troy ) en haar drie kinderen, die het in een oud landhuis aan de stok krijgen met demonen. Netflix wil het project nu overnemen, maar zal niet de door Hulu geschoten pilot gebruiken. Volgens de website van The Hollywood Reporter blijft Carlton Cuse ( Jack Ryan ) gewoon aan als showrunner, maar zal hij alle rollen gaan hercasten. De website Deadline bericht echter dat sommige castleden wel terugkeren voor de Netflix-versie: zo zou Jackson Robert Scott (het eerste slachtoffer van clown Pennywise in de recente It-film ) straks opnieuw te zien zijn als één van de drie kinderen.
Eerder schoten Mark Romanek (One Hour Photo) en Josh Friedman (The Sarah Connor Chronicles) al een nooit opgepikte Locke & Key-pilot voor zender Fox.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!