Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

NCIS zeker van zestiende seizoen

  •  
14-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
59 keer bekeken
  •  
ncis
De eerste dertien seizoenen van de immens populaire misdaadserie zijn nu te zien bij Videoland.
NCIS draait om de Naval Criminal Investigative Service, een speciaal team van agenten dat onderzoek doet naar misdaden die verband houden met de marine. Het is de op één na best bekeken serie op de Amerikaanse kabeltelevisie en moet wat dat betreft enkel The Big Bang Theory , dat ook te zien is op CBS, voor zich dulden. Ook wereldwijd wordt NCIS nog altijd ontzettend goed bekijken. Het zestiende seizoen van de serie werd aangekondigd vlak nadat hoofdrolspeler Mark Harmon, die al vanaf de start in 2003 bij de serie betrokken is, zijn contract bij CBS verlengde. Jennifer Esposito, die de cast van NCIS voor aanvang van het veertiende seizoen kwam versterken, heeft de serie inmiddels weer verlaten. Haar wegvallen werd vervolgens echter weer opgevangen door Maria Bello.
Momenteel kun je bij Videoland niet alleen kijken naar NCIS; ook de eerste zeven seizoenen van de succesvolle spin-off NCIS: LA werden begin dit jaar toegevoegd.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!