Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

'NBC overweegt terugkeer van 30 Rock'

  •  
11-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
66 keer bekeken
  •  
30 Rock
Volgens Jane Krakowski hebben er gesprekken plaatsgevonden over een mogelijke comeback.
Hoewel er zeker nog niets vaststaat, is er volgens de actrice bij NBC gesproken over het terughalen van de cast voor nog meer afleveringen. Volgens Krakowski zou zo'n hereniging voor haar een 'dream come true' zijn. De sitcom 30 Rock draaide om de chaotische gang van zaken achter de schermen bij de fictieve sketchshow TGS with Tracy Jordan op NBC. Tina Fey speelde de hoofdrol als showrunner Liz Lemon en Alec Baldwin was te zien als haar baas Jack Donaghy. Krakowski zelf speelde de egocentrische actrice Jenna Maroney en andere rollen waren er voor Tracy Morgan , Jack McBrayer en Judah Friedlander. 30 Rock kwam in 2013 na zeven seizoenen ten einde, maar inmiddels maken steeds meer sitcoms (NBC wil ook The Office terughalen) een tijdelijke comeback.
30 Rock werd ook bedacht door Fey, die momenteel werkt aan Unbreakable Kimmy Schmidt , dat te zien is op Netflix. Ook in die serie heeft Krakowski een vaste rol.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!