Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Nashville S06: vooruitblik op laatste afleveringen

  •  
16-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
55 keer bekeken
  •  
Nashville S06
De cast blikt vooruit op de tweede seizoenshelft, waarin we ook meer gaan zien van Ilse DeLange.
In het slotakkoord dat op 7 juni in Amerika in première gaat wordt Deacon (Charles Estes) op een niet al te plezierige manier herenigd met zijn vader (Ronny Cox uit RoboCop), zelf ook een herstellend alcoholist. Verder heeft ook Juliette (Hayden Panettiere) nog een oorlogje uit te vechten. Onze eigen Ilse DeLange keert in de tweede helft van seizoen zes terug als het jurylid van een talentenjacht (waar hebben we dat eerder gezien?), die een speciale band opbouwt met Daphne. De vooruitblik op de laatste afleveringen bevat uiteraard spoilers voor de mensen die seizoen vijf en zes niet gezien hebben. Voor de mensen die echter vooral benieuwd zijn naar het acteerwerk van DeLange; onder de gloednieuwe sneak peek kun je de - redelijk spoilervrije - scène waarin haar personage geïntroduceerd wordt nog eens terugkijken.
De vijfde en zesde seizoenen van Nashville zijn in Nederland helaas (nog) nergens te zien. Wel begint Fox Nederland op vijf juni met het uitzenden van het vierde seizoen.
Lees ook de recensie van de start van seizoen vijf en beluister de soundtrack.
Foto credit: Nashville CMT on Facebook.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!