Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Narcos S04: Diego Luna en Michael Peña gecast

  •  
21-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Michael Peña en Diego Luna zijn de nieuwe hoofdrolspelers in het vierde seizoen van Narcos.
De geprezen dramaserie over verdovende middelen uit Latijns-Amerika nam na het tweede seizoen al afscheid van Wagner Moura (drugsbaas Pablo Escobar) en Boyd Holbrook (DEA-agent Steve Murphy). In het derde seizoen was Pedro Pascal (DEA-agent Javier Peña) te zien, maar volgens de makers is ook zijn verhaal nu helemaal verteld. Showrunner Eric Newman liet weten dat Narcos maar één echte hoofdrolspeler kent: cocaïne. Na twee seizoenen over Pablo Escobar en een derde over het Cali-kartel draait de aankomende vierde reeks om het misdaadsyndicaat van Guadalajara, waar ook de beruchte El Chapo zijn start kende. De setting wordt dus verplaatst van Colombia naar Mexico. Het nieuwe verhaal begint aan het einde van de jaren zeventig. De personages die Peña en Luna spelen, worden nog geheim gehouden.
Het vierde seizoen van Narcos zal in 2018 op Netflix verschijnen. De casting van Luna en Peña werd bekend gemaakt in de nieuwe intro van de serie. Bekijk het filmpje hieronder.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!