Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Narcos: Mexico onthult trailer

  •  
18-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Narcos: Mexico
Het vierde seizoen van het succesvolle drugsdrama verplaatst de actie van Colombia naar Mexico.
Na Boyd Holbrook heeft ook Pedro Pascal, die tot nu toe in alle seizoenen te zien was, nu afscheid genomen van Narcos. Er wordt een nieuwe start gemaakt met Michael Peña, bekend van films als End of Watch, Ant-Man en Shooter. Het verhaal speelt zich dit keer af in het Mexico van de jaren tachtig. Peña is te zien als Kiki Camarena, een DEA-agent en familieman, die met behulp van informanten het Guadalajara Cartel in kaart probeert te brengen. Het kartel wordt geleid door Miguel Ángel Félix Gallardo (Diego Luna uit Rogue One: A Star Wars Story ), destijds de grondlegger van de hedendaagse drugshandel in Mexico. Het Guadalajara Cartel was tevens de plek waar El Chapo, die ook een eigen serie heeft, zijn start kende. Hij wordt in Narcos: Mexico gespeeld door Alejandro Edda.
Narcos: Mexico is vanaf 16 november te zien op Netflix. Lees ook onze recensie van het derde seizoen van Narcos en beluister daarnaast de soundtrack van de serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!