Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

My Dead Ex komt in januari naar Ziggo

  •  
17-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
My Dead Ex
Romantische serie waarin Ben, ondanks zijn overlijden, nog altijd stapelgek is op zijn jeugdliefde Charley.
In films als Life After Beth en Burying the Ex was het telkens de vrouw die uit de dood opstond, maar in de serie My Dead Ex is het nu de man die overlijdt en weer tot leven komt. De romantische komedie volgt middelbare scholieren Charley (Katherine Hughes uit Me and Earl and the Dying Girl) en Ben (Ryan Lee uit Trophy Wife). Ben is al zijn hele leven lang gek op zijn jeugdvriendin Charley en blijft haar de liefde verklaren, ondanks dat zij niets meer van hem moet hebben. Tijdens één van zijn vele versierpogingen komt Ben om het leven, maar ook daardoor laat hij zich niet afremmen: hij keert plots terug als levend lijk en dat heeft onverwachte gevolgen. Medalion Rahimi speelt in het eerste seizoen van My Dead Ex een bijrol als een vriendin van Charley.
Het eerste seizoen van My Dead Ex komt 10 januari naar Ziggo Movies & Series. De reeks bestaat uit in totaal acht afleveringen. Hieronder kun je alvast de trailer zien.
Update: de release is inmiddels uitgesteld tot 15 februari.
Update II: de release is inmiddels uitgesteld tot 22 februari.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!