Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Mrs. Fletcher: teaser voor serie met Kathryn Hahn

  •  
30-06-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
53 keer bekeken
  •  
Mrs. Fletcher
Kathryn Hahn (Bad Moms) geeft toe aan haar diepste fantasieën in de komische dramaserie van HBO.
Na twee Amazon-series van Jill Soloway (ze had een bijrol in Transparent en een hoofdrol in I Love Dick ) geeft Kathryn Hahn ( Private Life ) straks gestalte aan het titelpersonage in de HBO-serie Mrs. Fletcher. Het komische drama vertelt twee parallelle coming-of-age -verhalen: we zien de impact van onder meer internetporno en social media op zowel het leven van de alleenstaande moeder Eve Fletcher (Hanh), als het leven haar onlangs uit huis vertrokken zoon Brendan (Jackson White). Nu Eve het rijk weer alleen heeft, besluit ze haar leven eens flink om te gooien. Mrs. Fletcher is gebaseerd op het boek van Tom Perotta die zelf verantwoordelijk was voor de adatpatie. Het is na The Leftovers de tweede keer dat Perotta een van zijn boeken verfilmt voor HBO.
Mrs. Fletcher gaat komende herfst in Amerika in première bij HBO. Vermoedelijk gaat de serie niet veel later ook in Nederland van start bij Ziggo Movies & Series.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!