Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Mr. Mercedes vanaf 29 maart op Videoland

  •  
12-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
63 keer bekeken
  •  
Mr. Mercedes
Het eerste seizoen van de inmiddels ook met een tweede reeks verlengde Stephen King-serie komt naar Nederland.
Mr. Mercedes was vorig jaar in Amerika te zien op zender AT&T en Videoland mag het complete seizoen deze maand aanbieden in Nederland. De thriller draait om de jonge moordenaar Brady Hartsfield (Harry Treadaway, vooral bekend als Victor Frankenstein in Penny Dreadful), die de gepensioneerde agent Bill Hodges (karakteracteur Brendan Gleeson) uit begint te dagen, door hem macabare brieven en e-mails te sturen. Hartsfield noemt zichzelf Mr. Mercedes en was verantwoordelijk voor een gruwelijke massamoord die Hodges destijds onopgelost achter zich moest laten. Bijrollen zijn er voor Jharrel Jerome ( Moonlight ), Mary-Louise Parker ( Weeds ) en Holland Taylor (The Truman Show). De adaptatie van Mr. Mercedes was in handen van David E. Kelley, die onlangs een Emmy won voor Big Little Lies. Mr. Mercedes is ook zeker van een tweede seizoen , opnieuw met Kelley achter de schermen.
Mr. Mercedes komt 29 maart naar Videoland. Binnenkort verschijnt ook de King-serie Castle Rock , maar deze heeft helaas nog geen Nederlandse premièredatum.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!