Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Mr. Mercedes S02 gaat van start in Nederland

  •  
30-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
97 keer bekeken
  •  
Mr Mercedes S02
De tweede reeks van de Stephen King-verfilming is hier vanaf 10 september wekelijks te volgen op Videoland.
Het eerste seizoen van Mr. Mercedes was een verfilming van het gelijknamige boek van Stephen King en draaide om het psychologische spel tussen de gepensioneerde agent Bill Hodges (Brendan Gleeson) en de jonge seriemoordenaar Brady Hartsfield (Harry Treadaway). King schreef drie boeken over Hodges, maar Harstfield speelt geen rol in het tweede boek (Finders Keepers), waardoor men besloot om direct boek nummer drie (End of Watch) te gebruiken als de basis voor het tweede seizoen van de serie. In dat boek lijkt de moordenaar namelijk verantwoordelijk voor een aantal mysterieuze sterfgevallen in een ziekenhuis. Jack Huston (de man met het halve gezicht in de serie Boardwalk Empire) speelt één van de doktoren. David E. Kelley (bekend van de HBO-serie Big Little Lies ) trad voor het tweede seizoen opnieuw aan als showrunner.
In Amerika is het tweede seizoen van Mr. Mercedes nu twee afleveringen diep. In Nederland gaat het tweede seizoen op 10 september in première bij Videoland.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!