Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Mindhunter S02: nieuwe regisseurs bekend

  •  
20-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
Mindhunter
Uiteraard keert David Fincher terug, maar er zouden nog twee andere interessante namen betrokken zijn.
Volgens de website The Playlist zal Fincher - net als voor het eerste seizoen - sowieso de première en de finale van het tweede seizoen regisseren. Daarnaast zal ook Andrew Dominik twee afleveringen voor zijn rekening nemen. Dominik brak ooit door met de film Chopper en regisseerde daarna nog de western The Assissination of Jesse James by the Coward Robert Ford en het misdaadrama Killing Them Softly, beide met Brad Pitt. De overige afleveringen zouden geregisseerd worden door Carl Franklin, die eerder film noirs als One False Move en Devil in a Blue Dress afleverde. Voor televisie filmde Franklin eerder een aantal afleveringen van onder meer House of Cards (dat ook wordt geproduceerd door Fincher) en Homeland. Recentelijk regisseerde hij nog een aantal afleveringen van een nieuwe miniserie van Patty Jenkins.
De opnamen van het tweede seizoen moeten nog deze maand beginnen. Volgens de geruchten krijgt de nieuwe reeks helaas wel acht afleveringen in plaats van tien.
Bekijk ook de recensie van het eerste seizoen en lees meer over de intro.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!