Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Mayans MC: Sons of Anarchy krijgt spin-off

  •  
08-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
112 keer bekeken
  •  
Mayans MC: Sons of Anarchy
Zender FX bestelt een volledig seizoen van Mayans MC, de nieuwe spin-off van Sons of Anarchy.
De rivaliserende Mayans motorbende was altijd prominent aanwezig in de originele serie. In de eerste seizoenen waren ze vijanden van de Sons, maar later ontwikkelden ze zich tot bondgenoten. De spin-off draait om een afdeling van de Latijns-Amerikaanse motorbende, gevestigd in een plaatsje nabij de Mexicaanse grens. Daar wil de jonge EZ Reyes (JD Pardo) na zijn vrijlating uit de gevangenis wraak nemen op een drugskartel. Mayans MC is afkomstig van Sons of Anarchy-bedenker Kurt Sutter en scenarist Elgin James. De pilot voor de serie werd eerder dit jaar opnieuw opgenomen , waarbij een aantal rollen werd hercast. Het lijkt erop dat aangekondigde acteurs als John Ortiz en Raymond Cruz de serie hebben verlaten. Wel zal de al in de originele pilot gecaste Edward James Olmos (Miami Vice) te zien zijn als de patriarch van de familie Reyes.
Het eerste seizoen van Mayans MC bestaat uit tien afleveringen en moet nog dit jaar op de Amerikaanse televisie verschijnen. In Nederland zijn alle zeven seizoenen van Sons of Anarchy nu te bekijken op Netflix.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!