Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Mary J. Blige krijgt rol in The Umbrella Academy

  •  
13-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
52 keer bekeken
  •  
Mary J. Blige Mudbound
Na twee Oscarnominaties voor Mudbound, voegt de zangeres zich nu bij de cast van een Netflix-serie.
Mary J. Blige zal in het eerste seizoen van het aankomende The Umbrella Academy namelijk te zien zijn Cha-Cha, een wrede en sadistische huurmoordenaar die door de tijd reist om haar doelwitten om het leven te brengen. Blige speelde eerder gastrolletjes in series als Empire en How to Get Away With Murder , maar The Umbrella Academy markeert haar eerste vaste rol op tv. De stripverfilming is afkomstig van scenarist Jeremy Slater, die het inmiddels te druk heeft met The Exorcist en daarom Steve Blackman ( Fargo , Legion ) aanstelde als showrunner. De serie is een adaptatie van de gelijknamige graphic novels van Gerard Way (My Chemical Romance) en tekenaar Gabriel Bá. Het verhaal volgt een van elkaar vervreemde familie van superhelden, die toch weer samen moeten komen om de dood van hun vader te onderzoeken.
Mary J. Blige werd voor haar acteerwerk in Mudboud genomineerd voor een Oscar , maar ontving tevens een nominatie voor Best Original Song (Mighty River). Nooit eerder werd iemand in hetzelfde jaar voor die twee categorieën genomineerd.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!