Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Marvel-series van Disney onthullen eerste beelden

  •  
03-02-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Disney Marvel Super Bowl
WandaVision en The Falcon and the Winter Soldier verschijnen nog dit jaar, gevolgd door Loki in 2021.
Tijdens de Super Bowl 2020 debuteerde Disney de eerste beelden van een aantal van hun Marvel-series. Daarvan zal The Falcon and the Winter Soldier komende herfst als eerste op Disney+ verschijnen. In de teaser zien we Falcon (Anthony Mackie uit Altered Carbon ) voor het eerst het schild van Captain America hanteren en keert Daniel Brühl terug als Zemo, die we voor het laatst zagen in de film Civil War. Later dit jaar verschijnt ook nog WandaVision, een serie waarin Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) zich bevinden in een ouderwetse sitcom (volgens de geruchten speelt deze serie zich dan ook af in het hoofd van Scarlet Witch). Tot slot zien we Loki met Tom Hiddleston, dit weekend werd ook Owen Wilson gecast, dat in 2021 debuteert op Disney+.
Disney werkt nu aan meer Marvel-projecten: later zullen ook series rond Hawkeye, Ms. Marvel, She Hulk en Moon Knight verschijnen, evenals de animatieserie What If.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!