Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Marcella S02 komt 8 juni naar Netflix

  •  
26-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
51 keer bekeken
  •  
Marcella S02
Twee jaar na het eerste seizoen verschijnt dan eindelijk de tweede reeks van de Britse detectiveserie op Netflix.
Hoewel Marcella een Britse productie is, werd de serie bedacht door de Zweedse auteur Hans Rosenfeldt. Rosenfeldt had eerder succes op televisie met The Bridge, waarvan het vierde seizoen volgende maand van start gaat bij de NPO. In zijn Britse crimi is Anna Friel (bekend van Bryan Fullers Pushing Daisies) te zien als detective Marcella Backland. In het tweede seizoen onderzoekt Backland een reeks kindermoorden. Ze komt daarbij in aanraking met een pedofiel, een arrogante miljonair, een oude rockster en vreemde symbolen die lijken te wijzen op hekserij. Daarnaast staat ze op het punt te scheiden van haar man Jason (Nicholas Pinnock) en heeft ze - alsof het allemaal nog niet genoeg is - nog altijd last van blackouts. Het tweede seizoen van Marcella bestaat net als de eerste reeks weer uit acht afleveringen.
De afleveringen van de tweede reeks van Marcella worden op 8 juni toegevoegd aan het aanbod op Netflix. Het vierde seizoen van The Bridge start op 21 juli op NPO 2.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!