Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Maniac: volledige trailer voor miniserie

  •  
06-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Maniac
Emma Stone en Jonah Hill spelen medische proefkonijnen in deze zwarte komedie van de regisseur van True Detective.
Helemaal aan het begin van hun carrières waren Emma Stone en Jonah Hill samen te zien in de film Superbad. Inmiddels zijn ze beide genomineerd geweest voor Oscars (Stone won er ook eentje voor La La Land ) en nu herenigen ze op Netflix voor Maniac. De miniserie volgt Annie Landsberg (Stone) en Owen Milgrim (Hill), twee van de twaalf deelnemers aan een farmaceutisch experiment van een mysterieuze dokter (Justin Theroux uit The Leftovers ). Zij is ingestort door gebroken relaties met haar moeder en zus en bij hem is schizofrenie vastgesteld, maar een nieuw geneesmiddel zou al hun problemen moeten verhelpen. Het driedaagse onderzoek verloopt echter niet helemaal zoals gepland. Maniac heeft bijrollen voor Sally Field (Lincoln), Julia Garner ( Ozark ) en Jemima Kirke ( Girls ). Patrick Somerville (The Bridge) schreef het scenario en Cary Fukunaga (True Detective) tekende voor de regie.
De tien afleveringen van Maniac zijn vanaf 21 september te zien op Netflix. Maniac is gebaseerd een gelijknamige serie uit Noorwegen, die nu eveneens op Netflix staat.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!