Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Making a Murderer wordt op 19 oktober hervat

  •  
25-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Making A Murderer Part 2
Drie jaar na de release van het eerste deel komt Netflix met een vervolg op de spraakmakende docu-serie.
Het eerste deel van Making a Murderer werd gefilmd over een periode van tien jaar. De serie volgde Steven Avery, die achttien jaar onschuldig in de gevangenis zat, maar twee jaar na zijn vrijlating opnieuw werd veroordeeld voor een andere moord. Veel mensen zetten echter zo hun vraagtekens bij zijn veroordeling. Het tweede deel zal laten zien hoe Avery en zijn eveneens veroordeelde neef Brendan Dassey vanuit de gevangenis hun straf aanvechten en wat voor emotionele tol dit proces eist van hun familie. Makers Laura Ricciardi en Moira Demos kregen tevens exclusieve toegang tot alle bevindingen van Avery’s nieuwe advocaat Kathleen Zellner, die zich specialiseert in het vrijpleiten van mensen die onterecht vastzitten. Ook volgen ze de advocaten van Dassey, die proberen te bewijzen dat hun cliënt onder dwang een bekentenis aflegde.
Het tweede deel van het Emmy-winnende Making a Murderer is vanaf 19 oktober te bekijken op Netflix. De nieuwe reeks bestaat wederom uit in totaal tien afleveringen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!