Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Mad About You krijgt mogelijk een doorstart

  •  
28-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Mad ABout You
Sony zou met Helen Hunt en Paul Reiser in gesprek zijn over nieuwe afleveringen van Mad About You.
De studio produceerde destijds zeven seizoenen van de sitcom, die tussen 1992 en 1999 te zien was op NBC. De originele reeks draaide om de alledaagse problemen van Paul (Paul Reiser) en Jamie (Helen Hunt), een pasgetrouwd stel in New York. De serie won talloze televisieprijzen, waaronder verschillende Emmy's en Golden Globes voor Hunt. In de doorstart zouden Paul en Jamie het huis weer helemaal voor zichzelf hebben, omdat hun inmiddels volwassen dochter Mabel vertrekt om te gaan studeren. En dus moeten ze zich opnieuw aan zien te passen. Sony is erg geïnteresseerd in nieuwe afleveringen, omdat steeds meer oude sitcoms (van Fuller House tot Will and Grace ) een comeback maken. Reiser zag een terukgeer van het mede door hem bedachte Mad About You in eerste instantie niet echt zitten, maar gaf een paar maanden geleden te kennen dat hij er alsnog voor open zou staan.
Reiser maakte recentelijk al een aardige tv-comeback als acteur in Stranger Things (te zien op Netflix) en Red Oaks (te zien op Amazon) en als producent van There's Johnny (te zien op Hulu). Hunt was onlangs nog te zien in Shots Fired op Fox.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!