Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Luther: eerste blik op vijfde seizoen

  •  
19-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Luther
De BBC onthulde een eerste teaser voor het vijfde seizoen van Luther, dat 'binnenkort' in première gaat.
De teaser geeft nog weinig weg, maar we zien John Luther (Idris Elba) puffend richting de camera lopen, waarna de tekst 'this will hurt' (dit gaat pijn doen) in beeld verschijnt. In de vijfde reeks wordt de detective opgezadeld met een nieuwe partner (Wunmi Mosaku uit The End of the F***ing World ). Ook wordt hij geconfronteerd met 'geesten uit zijn verleden'. Met één van die geesten wordt wellicht Alice bedoeld, want Ruth Wilson ( The Affair ) bevestigde dat haar personage - die niet te zien was in seizoen vier - opnieuw op zal duiken in seizoen vijf. Luther werd bedacht door Neil Cross, die onlangs Hard Sun maakte voor de BBC. Het vijfde seizoen zal 'binnenkort' in première gaan. Na de kritiek op het wel erg korte (twee afleveringen) vierde seizoen, bestaat de nieuwe reeks weer uit vier episodes.
De eerste vier seizoenen van Luther staan nu op Netflix. Elba werkt momenteel met Netflix aan een nieuwe Hunchback of Notre Dame-film en de serie Turn op Charlie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!