Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Luke Cage: trailer voor tweede seizoen

  •  
07-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Luke Cage S02 Poster
De onbreekbare bewaker van Harlem komt volgende maand terug naar Netflix met nieuwe afleveringen.
In het eerste seizoen lukte het Luke Cage (Mike Colter) om zijn onschuld te bewijzen en inmiddels is hij in Harlem een ware beroemdheid geworden. Daardoor voelt hij een nog grotere drang om zijn gemeenschap te beschermen, maar door de komst van een nieuwe vijand genaamd Bushmaster (Mustafa Shakir uit The Night Of en The Deuce ) wordt hij weer gedwongen om de grens tussen held en misdadiger op te zoeken. Daarnaast keren ook zijn oude vijanden Shades (Theo Rossi) en Mariah Dillard (Alfe Woodard) weer terug. Cage krijgt gelukkig wel weer opnieuw hulp van Claire Temple (Rosario Dawson) en Misty Knight (Simone Missick). Die laatste maakt na haar onfortuinelijke amputatie in The Defenders inmiddels gebruik van een bionische arm. Verder heeft de onlangs overleden Reg E. Cathey een gastrolletje als de vader van Cage.
Het tweede seizoen van Luke Cage debuteert op 22 juni bij Netflix. De eerste van de weer dertien afleveringen werd geregisseerd door Lucy Liu (Kill Bill, Elementary).
Lees ook meer over het eerste seizoen van Luke Cage en beluister de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!