Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Luke Cage S02-clip: Misty en Colleen in actie

  •  
05-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Luke Cage S02
Ook de vrouwen laten niet met zich sollen in deze preview van het tweede seizoen van Luke Cage.
In de loop van de nieuwe afleveringen krijgt detective Misty Knight (Simone Missick) een metalen arm (te zien op de foto). Een nieuw clipje uit de serie laat echter zien dat ze ook zonder arm voor niemand bang hoeft te zijn. Ze krijgt daarbij hulp van Colleen Wing (Jessica Henwick), die eerder te zien was in Iron Fist en al eens kennismaakte met Knight in de crossover The Defenders. In de nieuwe reeks krijgt Luke Cage (Mike Colter) het aan de stok met de mogelijk nog sterkere Bushmaster (Mustafa Shakir uit The Night Of en The Deuce ). Naast Missick en Henwick heeft ook Rosario Dawson een aandeel in de serie als Cage' vriendin Claire Temple. Dawson gaf onlangs aan dat dit misschien wel eens haar allerlaatste optreden in de Marvel-series op Netflix kan gaan worden.
Het tweede seizoen van Luke Cage is vanaf 22 juni te zien op Netflix. De eerste van de weer dertien afleveringen werd geregisseerd door Lucy Liu (Kill Bill, Elementary).
Lees ook meer over het eerste seizoen van Luke Cage en beluister de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!