Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Luke Cage: eerste blik op tweede seizoen

  •  
06-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Luke Cage S02
De onbreekbare beschermer van Harlem, New York keert eind juni terug naar Netflix met nieuwe afleveringen.
In het wederom dertien afleveringen tellende tweede seizoen zien de inwoners van Harlem de onverwoestbare Cage (Mike Colter) inmiddels als hun eigen superheld. Maar zijn huidige status als lokale beroemdheid trekt ook nieuwe bedreigingen aan. Zo krijgt hij het in de tweede reeks aan de stok met een nieuwe, nog onbekende vijand, terwijl ook zijn strijd tegen Mariah Dillard (Alfre Woodard) nog niet ten einde is. Bijrollen zijn er voor Simone Missick (haar personage Misty Knight had een flink aandeel in The Defenders ), Theo Rossi (de Sons of Anarchy-acteur is terug als Shades) en Rosario Dawson (die uiteraard weer van de partij is als verpleegster Claire Temple). Cheo Hodari Coker (Southland, Ray Donovan) bleef voor het tweede seizoen aan als showrunner en de eerste aflevering werd geregisseerd door actrice Lucy Liu (Kill Bill, Elementary).
Het tweede seizoen van Luke Cage is vanaf 22 juni te zien op Netflix. Later deze week verschijnt eerst nog het tweede seizoen van collega-Defender Jessica Jones.
Lees ook meer over het eerste seizoen van Luke Cage en beluister de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!