Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Lucifer na derde seizoen ten einde

  •  
12-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Lucifer
De serie is bij ons te zien op Netflix, waar komende dinsdag de finale van het derde seizoen wordt toegevoegd.
De finale van het derde seizoen lijkt ook de finale van de serie zelf te gaan worden, want zender Fox - dat Lucifer uitzendt in Amerika - heeft besloten om geen vierde seizoen te bestellen. In Lucifer is te zien hoe de duivel (Tom Ellis) op aarde een nachtclub runt in Los Angeles en een detective (Lauren German) helpt met het oplossen van misdaden. Volgens showrunner Joe Henderson zal de finale van het derde seizoen alle nog lopende verhaallijnen afronden, maar de serie eindigt volgens hem helaas wel met een grote cliffhanger die dient als setup voor een vierde reeks. De makers van de serie hebben op social media uiteraard al een oproep gedaan aan alle fans, in de hoop dat Lucifer straks door een andere zender of aanbieder alsnog wordt opgepikt.
Lucifer is afkomstig uit de Sandman-strips van DC Comics. Het personage werd ooit bedacht door onder anderen Neil Gaiman , bekend van onder meer American Gods.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!