Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Lucifer krijgt twee extra afleveringen

  •  
21-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
53 keer bekeken
  •  
Lucifer S03
Toch nog een klein beetje goed nieuws voor de fans van het helaas vroegtijdig gecancelde Lucifer.
De serie is - in tegenstelling tot bijvoorbeeld Brooklyn Nine-Nine - nog altijd niet door een andere zender opgepikt, maar als doekje voor het bloeden kondigde Fox aan dat er twee nieuwe afleveringen onderweg zijn. Het gaat om 'stand alone' afleveringen die al geschoten waren als onderdeel van het nu dus geschrapte vierde seizoen. In de aflevering Boo Normal onderzoeken Lucifer en het team de moord op een kinderpsycholoog, waarbij Ella (Aimee Garcia) een geheim uit haar eigen kindertijd verborgen probeert te houden. Charlyne Yi (House) heeft een gastrol in de aflevering. In de aflevering Once Upon A Time belandt Lucifer in een alternatieve wereld, waarin hij Chloe (Lauren German) nooit heeft leren kennen. Neil Gaiman (de bedenker van de comic waarin Lucifer voor het eerst in te zien was) is in deze aflevering te horen als de stem van God.
Beide afleveringen verschijnen op maandag 28 mei op de Amerikaanse televisie en komen dan hopelijk een dag later op dinsdag 29 mei ook weer bij ons naar Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!