Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Lost komt weer terug naar Videoland

  •  
01-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
80 keer bekeken
  •  
lost
Op 7 mei worden alle zes de seizoenen van Lost opnieuw toegevoegd aan het aanbod van Videoland.
De complete serie was al eerder te zien bij Videoland, maar werd begin 2017 uit het aanbod verwijderd. Het verhaal draait om de 48 overlevenden van een vliegtuigramp, die allemaal stranden op een eiland ergens in de Grote Oceaan. Al snel blijkt het eiland bovennatuurlijke krachten te bezitten en daardoor worden de overlevenden gedwongen om zich te verdiepen in de mysteries van hun nieuwe leefomgeving. Lost werd bedacht door onder anderen J.J. Abrams ( Westworld) en Damon Lindelof ( The Leftovers ). Ook Carlton Cuse (Bates Motel, Colony, de aankomende Jack Ryan-serie ) was als scenarist altijd één van de drijvende krachten achter de schermen. De enorme cast bestaat uit onder anderen Naveen Andrews ( Sense8 ), Jorge Garcia (Hawaii Five-O), Terry O'Quinn ( Castle Rock ), Evangeline Lilly (Ant-Man) en Daniel Dae Kim (Hawaii Five-O).
Alle seizoenen van Lost zijn vanaf 7 mei te bekijken bij Videoland. De serie was in Amerika te zien bij ABC en werd bij ons in Nederland uitgezonden door NET 5.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!