Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Legion S02 gaat 7 juni van start op Fox

  •  
24-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Legion S02
Het tweede seizoen van Legion laat nog even op zich wachten, maar we krijgen straks wel telkens twee afleveringen achter elkaar.
In Amerika ging het tweede seizoen van de eigenzinnige Marvel-adaptatie eerder deze maand al in première. In Nederland start Fox op 7 juni, een aantal dagen nadat de seizoensfinale in Amerika op televisie is geweest, met de tweede reeks. Vanaf dan zijn er elke donderdagavond twee nieuwe afleveringen te zien. Legion speelt zich af in het X-Men -universum en vertelt het verhaal van David Haller (Dan Stevens), een op het eerste gezicht schizofrene man, die erachter komt dat hij misschien wel de meest krachtige mutant ter wereld is. De serie werd bedacht door Noah Hawley ( Fargo ) en heeft bijrollen voor Rachel Keller, Aubrey Plaza en Jean Smart. Aan het einde van het eerste seizoen werd spoiler David meegnomen in een mysterieuze bol en nam The Shadow King bezit van het lichaam van Oliver (Jemaine Clement).
Legion is op donderdag 7 juni vanaf 21.00 uur te zien op Fox. Hieronder zie je de trailer en een filmpje waarin David Haller met zichzelf terugblikt op seizoen één.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!