Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Legacies: spin-off van The Originals in de maak

  •  
14-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
149 keer bekeken
  •  
The Originals S05
De succesvolle spin-off van The Vampire Diaries krijgt straks ook een eigen spin-off getiteld Legacies.
The Vampire Diaries en The Originals zijn in Nederland beide te zien op Netflix, maar komen oorspronkelijk van de Amerikaanse zender The CW. Legacies speelt zich straks af in dezelfde wereld als de twee eerdergenoemde series en zal zich richten op Hope Mikaelson (Danielle Rose Russell), de tienerdochter van Niklaus (Joseph Morgan) en Hayley (Phoebe Tonkin). De serie volgt haar en andere personages op de Salvatore School for the Young and Gifted. The CW moest naar verluidt een keuze maken tussen Wayward Sisters (een spin-off van Supernatural, waar al een pilot voor was geschoten) en Legacies (waar Vampire Diaries-bedenker Julie Plec nog enkel een scenario voor had geschreven) en koos uiteindelijk voor een compleet seizoen van Legacies. Daarnaast werden er ook complete seizoenen besteld van Charmed en Roswell.
Het vijfde seizoen van The Originals is momenteel te volgen op Netflix, waar elke maandag een aflevering wordt toegevoegd. Lees onze recensie van de première.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!