Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Law & Order: SVU en alle Chicago-series verlengd

  •  
28-02-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Law & Order: SVU
Law & Order: SVU is nu de langstlopende live-action serie met een 'prime time' tijdslot op televisie in Amerika.
Volgens de website Deadline heeft producent Dick Wolf een grote tv-deal gesloten met Universal Television, waarbij zowel Law & Order: SVU als al zijn Chicago-series met drie seizoenen zijn verlengd. SVU zit nu in zijn recordbrekende 21ste seizoen, maar de serie met Mariska Hargitay en Ice-T krijgt sowieso nog een 22ste, 23ste en 24ste seizoen. Men verwacht dat ook Hargitay haar contract zal verlengen, hoewel dat nog niet officieel is. Het originele Law & Order maakte tussen 1990 en 2010 twintig seizoenen vol. Daarnaast werden ook de drie huidige series uit de Chicago-franchise van Wolf met nog drie seizoenen verlengd. Chicago Fire gaat door tot en met seizoen elf, Chicago PD tot en met seizoen tien, en Chicago Med tot en met seizoen acht.
Law & Order: SVU is in Nederland te zien op Net5, terwijl de Chicago-series te zien zijn op Fox. De vod-rechten van de shows zijn in Nederland in handen van Amazon.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!