Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Lauren Cohan terug voor The Walking Dead S09

  •  
26-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
98 keer bekeken
  •  
Lauren Cohan
De door Lauren Cohan gespeelde Maggie zal sowieso in zes van de eerste acht afleveringen te zien zijn.
Er was de laatste tijd behoorlijk wat onduidelijk over Cohans aandeel in het negende seizoen The Walking Dead. De eerste onderhandelingen over de verlenging van haar contract liepen spaak, waarna ze besloot een rol aan te nemen in de pilot voor de potentiële ABC-serie Whiskey Cavalier. Cohan vertelt tegenover de website Entertainment Weekly echter dat ze sowieso terug zal keren voor het negende seizoen van The Walking Dead en dat het verhaal van Maggie nog zeker niet verteld is. Volgens de website Deadline heeft Cohan inmiddels een deal gesloten voor optredens in zes van de acht afleveringen uit de eerste seizoenshelft, zelfs als Whiskey Cavalier uitgebouwd zou worden tot een volledige serie. Mocht haar ABC-pilot toch geen vervolg krijgen, dan krijgt zender AMC de kans om haar weer fulltime aan boord van The Walking Dead te halen.
Het achtste seizoen van The Walking Dead kwam eerder deze maand ten einde. De opnamen van het negende seizoen van de serie gaan volgende week van start.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!