Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

La Casa de Papel: trailer voor derde seizoen

  •  
03-06-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
La Casa de Papel
Deze keer draait het niet om geld, maar om familie. Het nieuwe seizoen is vanaf 19 juli te zien op Netflix.
La Casa de Papel groeide de afgelopen jaren uit tot de best bekeken niet-Engelstalige serie op Netflix. Het verhaal volgt de beroving van de Koninklijke Munt van Spanje, door een geheimzinnige crimineel genaamd El Profesor (Álvaro Morte uit The Pier en Mirage ). Aan de start van het derde seizoen genieten de overvallers van een geslaagde missie, maar wordt hun rust plotseling wreed verstoord. Uiteindelijk wordt Rio (Miguel Herrán) opgepakt en moet El Profesor het team opnieuw bij elkaar brengen om hem te bevrijden. Voor het derde seizoen verhuisde La Casa de Papel van de Spaanse zender Antena 3 naar Netflix, dat nu de volledige productie in handen heeft. Achter de schermen verhuisde Álex Pina, de bedenker van de serie, wel gewoon mee naar Netflix.
La Casa de Papel S03 is vanaf 19 juli te bekijken op Netflix. Álex Pina tekende in 2018 een contract bij Netflix en zal straks nog meer tv-series voor de VOD-dienst maken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!