Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

La Casa de Papel S03 komt in 2019 naar Netflix

  •  
18-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
55 keer bekeken
  •  
La Casa de Papel
De Spaanse thriller is nu de best bekeken niet Engelstalige serie op Netflix.
La Casa de Papel werd met de release van het tweede seizoen (of eigenlijk het tweede deel) namelijk nog beter bekeken dan de Duitse Netflix-hit Dark. De serie was eerder ook te zien op de Spaanse zender Antena 3, maar Netflix zal het derde seizoen straks helemaal zelf produceren. De komst van het derde seizoen werd vandaag aangekondigd op 'See What's Next', een speciaal Netflix-evenement dat nu plaatsvindt in Rome. Daar werd tevens bevestigd dat Álex Pina, de bedenker van La Casa de Papel, ook bij deze nieuwe reeks betrokken blijft. La Casa de Papel draait om de beroving van de 'Spaanse Fort Knox'. Een mysterieuze crimineel die zichzelf El Profesor noemt, smeedt een complex plan om samen met een aantal handlangers de Koninklijke Munt van Spanje te infiltreren.
La Casa de Papel S03 verschijnt in 2019 op Netflix. Binnenkort lees je op onze site meer over See What's Next, waar ook de Nederlandse Original werd aangekondigd.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!