Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

La Casa de Papel S03 is nu in productie

  •  
25-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
La Casa de Papel S03 BTS
Een eerste filmpje toont een aantal van de castleden, met daarbij ook een verrassende terugkeer.
Het Spaanse La Casa de Papel is wereldwijd gezien de best bekeken niet-Engelstalige serie op Netflix. De eerste twee seizoenen draaiden om de ingenieuze beroving van de Koninklijke Munt van Spanje, opgezet door de mysterieuze El Profesor (Álvaro Morte). De eerste twee seizoenen van La Casa de Papel waren eveneens te zien op de Spaanse zender Antena 3, maar het derde seizoen komt volgend jaar exclusief naar Netflix, dat de nieuwe reeks helemaal zelfstandig produceert. De verhaallijn van het komende seizoen wordt momenteel nog geheim gehouden. Álex Pina, de bedenker van La Casa de Papel, verhuisde in ieder geval mee naar Netflix en bleef bij de productie betrokken. Sterker nog, de Spaanse tv-maker tekende onlangs een contract bij Netflix en zal de komende jaren nog meer series voor de VOD-dienst maken.
Wanneer het derde seizoen van La Casa de Papel op Netflix verschijnt is nu nog niet bekend. Lees onze recensie van het eerste seizoen en de recensie van seizoen twee.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!