Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Klem zeker van een derde seizoen

  •  
19-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Klem S02
Het tweede seizoen van de serie is momenteel elke donderdagavond om 20.25 uur te zien op NPO 1.
De dramaserie Klem draait om de keurige weduwnaar en belastingambtenaar Hugo (Barry Atsma, lees ook ons interview met de acteur), wiens leven verstrengeld raakt met dat van de beruchte crimineel Marius (Jacob Derwig), omdat hun beide dochters goed met elkaar bevriend zijn. Georgina Verbaan (lees ons interview met de actrice) is in de serie te zien als Kitty, de vrouw van Marius. In het tweede seizoen proberen de twee mannen hun gezamenlijke verleden te begraven, maar krijgen ze al snel te maken met de FIOD, malafide accountants, ontsporende gezinsbeslommeringen en de wraakzuchtige lange arm van de Amsterdamse onderwereld. Atsma en Derwig werden beiden genomineerd voor een Gouden Kalf voor hun rol in Klem en Derwig wist in 2016 de nominatie ook te verzilveren. Lees meer over de serie in ons interview met de makers.
De opnames van het nieuwe seizoen starten in 2019. Wanneer de derde reeks wordt uitgezonden is niet bekend. Seizoen twee zie je nu elke donderdagavond op NPO 1.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!