Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kiss Me First komt 29 juni naar Netflix

  •  
15-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
78 keer bekeken
  •  
Kiss Me First
Het Young Adult-genre betreedt de wereld van de virtual reality in de nieuwe Netflix-serie Kiss Me First.
Netflix biedt al verschillende Young Adult-series (denk aan The 100 en The Rain ) aan, maar Kiss Me First onderscheidt zich van de rest: net als de recente film Ready Player One is de serie een combinatie tussen live action en virtual reality. Het verhaal volgt Leila (Tallulah Haddon uit Taboo ), een eenzaam 17-jarig meisje dat verslaafd is aan een online virtual reality-game genaamd Agora. In de spelwereld ontmoet ze Tess, een populaire partygirl met een duister geheim. Ook in het echte leven worden ze goede vriendinnen, maar wanneer Tess op een dag spoorloos verdwijnt neemt Leila haar online identiteit aan en raakt ze verzeild in het mysterie achter haar verdwijning. Kiss Me First is gebaseerd op het gelijknamige boek van Lottie Moggach, dat werd geadapteerd door Bryan Elsley, die vooral bekend is van het Britse tienerdrama Skins.
Netflix heeft in totaal tien afleveringen van Kiss Me First besteld. Het complete eerste seizoen van de serie wordt wordt op 29 juni door Netflix vrijgegeven.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!