Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kimmy Schmidt komt pas in 2019 weer terug

  •  
31-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Unbreakable Kimmy Schmidt S04
Netflix heeft bevestigd dat de allerlaatste afleveringen van de sitcom pas op 25 januari worden vrijgegeven.
Begin mei onthulde Netflix dat het vierde seizoen van Unbreakable Kimmy Schmidt in twee delen zou worden opgesplitst. De eerste zes afleveringen (afgelopen woensdag vrijgegeven, zaterdag verschijnt onze recensie) zijn nu op Netflix te streamen en de laatste zeven afleveringen zouden later dit jaar debuteren. De VOD-dienst heeft nu echter bevestigd dat de allerlaatste afleveringen pas op 25 januari 2019 in première gaan. Vanwege de volle programmering in de tweede helft van 2018 (de VOD-dienst wil dit jaar nog ruim 450 originele titels debuteren) zou een release in 2019 Netflix wat meer ruimte bieden om de laatste afleveringen goed te promoten. Daarnaast zouden bedenkers Tina Fey en Robert Carlock zo ook meer tijd hebben om te werken aan het script voor een afsluitende Kimmy Schmidt-film.
Lees ook de recensie van het derde seizoen en bekijk een overzichtje met de leukste popcultuur-verwijzingen in het tweede seizoen. En lees meer over de intro-muziek.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!