Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Killing Eve start 9 december op NPO 3

  •  
02-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
52 keer bekeken
  •  
Killing Eve
De tv-hit van de BBC gaat volgende maand dan eindelijk in première op de Nederlandse televisie.
De première van Killing Eve werd al twee keer uitgesteld, eerst een week en daarna een paar maanden, maar de NPO heeft inmiddels een definitieve datum vastgelegd. Vanaf 9 december is de serie wekelijks te zien op NPO 3. In Killing Eve komt Eve Polastri (Sandra Oh uit Grey's Anatomy) tijdens haar werk voor de Britse veiligheidsdienst MI5 op het spoor van de ongrijpbare moordenares Villanelle (Jodie Comer uit Doctor Foster). Ze raakt geobsedeerd door deze beeldschone, maar zeer dodelijke vrouw en die obsessie blijkt wederzijds. Kim Bodnia ( The Bridge ) speelt de contactpersoon van Villanelle en Fiona Shaw (True Blood) is te zien als de baas van Eve. Killing Eve is nu al in zijn geheel te bekijken op NPO Start Plus en komt op 24 november eveneens naar Videoland.
Killing Eve is afkomstig van Phoebe Waller-Bridge, die we kennen van onder meer Fleabag (Amazon) en Crashing (Netflix). Een tweede seizoen is ook al in de maak.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!