Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Killing Eve gaat van start op 27 augustus

  •  
09-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Killing Eve
Vanaf 27 augustus zie je dagelijks een dubbele aflevering van de hitserie met Sandra Oh op NPO 3.
Killing Eve volgt Eve (Sandra Oh uit Grey's Anatomy), die haar saaie kantoorbaan bij MI5 graag zou willen verruilen voor een wat spannender leven als spion. Ze krijgt daartoe de kans wanneer ze plotseling op het spoor komt van de ongrijpbare moordenares Villanelle (Jodie Comer uit Doctor Foster). Ze raakt geobsedeerd door deze extreem intelligente, maar ook zeer dodelijke vrouw en die obsessie blijkt wederzijds. Kim Bodnia (The Bridge) speelt de contactpersoon van Villanelle en Fiona Shaw (True Blood) is te zien als de baas van Eve. Vorige maand werd bekend gemaakt dat de serie op 21 augustus van start zou gaan in Nederland. Inmiddels is de première verzet naar 27 augustus, maar de NPO zendt op 27, 28, 29 en 30 augustus wel telkens een dubbele aflevering uit, waardoor je het complete eerste seizoen (acht afleveringen) in vier dagen kunt uitkijken.
Killing Eve is afkomstig van Phoebe Waller-Bridge, die we kennen van onder meer Fleabag (Amazon) en Crashing (Netflix). Een tweede seizoen is ook al in de maak.
Update: de première is inmiddels uitgesteld tot 9 december.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!