de Lagarde

Kijktips voor het weekend: The Tender Bar, Mother/Android, Close to Me en meer

  •  
06-01-2022
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Mother/Android
Daarnaast maakt de nieuwe Marvel-film Eternals komende woensdag zijn debuut op Disney+.
Mother/Android (vrijdag 07/01, Netflix) Sciencefictionfilm over een toekomstwereld met in opstand gekomen robots. Chloë Grace Moretz speelt een zwangere vrouw die samen met haar vriend op de vlucht slaat. Bekijk de trailer.
Hype House (vrijdag 07/01, Netflix) Realityserie waarin mensen die beroemd zijn geworden door middel van social media samen in een huis worden gestopt. We zien hoe ze gezamenlijk content maken en vriendschappen sluiten.
Flikken Maastricht S16 (vrijdag 07/01, NPO 1) Nederlandse misdaadserie waarin agenten Eva van Dongen (Angela Schijf) en Floris Wolfs (Victor Reinier) zaken oplossen in en rond de hoofdstad van Limburg. Lees hier meer.
Close to Me (vrijdag 07/01, NPO 2) Psychologische thrillerserie waarin Jo (Connie Nielsen) na een val van de trap hersenschade en geheugenverlies oploopt. Dan vraagt ze zich af of haar val wel een ongeluk was. Lees de recensie.
The Tender Bar (vrijdag 07/01, Amazon Prime Video) Biografische dramafilm van George Clooney over de jonge jaren van auteur J.R. Moehringer (Tye Sheridan) en diens hechte band met zijn oom (Ben Affleck). Lees de recensie.
Grantchester (zondag 09/01, BBC First) Start van de Britse misdaadserie waarin dominee Sidney Chambers (James Norton) betrokken raakt bij een moordonderzoek en een duo vormt met een agent (Robson Green). Bekijk de trailer.
Criminal Minds: Beyond Borders (maandag 10/01, Videoland) Spin-off over een team van FBI-agenten dat Amerikanen die in het buitenland in de problemen zijn gekomen helpt. Gary Sinise is te zien in de hoofdrol. Lees hier meer.
Criminal Minds: Suspect Behavior (maandag 10/01, Videoland) Spin-off waarin een team van FBI-agenten misdaden oplost door het gedrag van mensen te analyseren. Forest Whitaker geeft gestalte aan de teamleider. Lees hier meer.
Rules of the Game (dinsdag 11/01, BBC One) Dramaserie over een familiebedrijf waar de skeletten uit de kast dreigen te komen wanneer een buitenstaander seksuele misstanden op de werkvloer komt onderzoeken. Lees hier meer.
Cheer S02 (woensdag 12/01, Netflix) Documentaireserie waarin de cheerleaders te maken krijgen met de pandemie en een criminele aantijging. Ook krijgen we een blik op hun grote rivalen van Trinity Valley Community College.
How I Fell in Love with a Gangster (woensdag 12/01, Netflix) Poolse misdaadfilm waarin een vrouw vertelt over de opkomst van een van de grootste gangsters uit de geschiedenis van het land. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
Eternals (woensdag 12/01, Disney+) Marvel-film over een groep kosmische wezens die de aarde al sinds mensenheugenis beschermen tegen het kwaad. Met rollen voor onder anderen Salma Hayek en Angelina Jolie. Bekijk de trailer.
Dracula (woensdag 12/01, BBC First) Dramaserie van de makers van Sherlock waarin we de vampier uit het boek van Bram Stoker (gespeeld door de Deen Cleas Bang) volgen door verschillende tijdsperioden. Lees de recensie.
The Journalist (donderdag 13/01, Netflix) Japanse thrillerserie waarin een journaliste zich vastbijt in een enorm corruptieschandaal bij de overheid en vervolgens wordt tegengewerkt door machtige tegenstanders. Bekijk de trailer.
Brazen (donderdag 13/01, Netflix) Misdaadfilm van de regisseur van Virgin River , waarin een succesvolle schrijfster (Alyssa Milano uit Charmed ) ontdekt dat haar vermoorde zus een mysterieus dubbelleven had. Bekijk de trailer.
Penyalin Cahaya (donderdag 13/01, Netflix) Indonesische dramafilm waarin een studente haar beurs verliest vanwege foto’s die van haar gemaakt werden op een feest. Ze onderzoekt of er op die avond iets vreselijks is gebeurd.
Shaman King (donderdag 13/01, Netflix) Japanse animatieserie gebaseerd op een strip, over het medium Yoh Asakura die meedoet aan een toernooi dat elke 500 jaar wordt gehouden en waarbij sjamanen strijden voor een grote titel.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!