Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kidding: trailer voor serie met Jim Carrey

  •  
08-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Kidding
Jim Carrey (The Truman Show) keert voor het eerst sinds In Living Color (1990-1994) weer terug naar televisie.
In het tragikomische Kidding geeft Jim Carrey gestalte aan Jeff, die in een populair kinderprogramma door het leven gaat als Mr. Pickles. Zijn tv-typetje heeft een enorm positieve invloed op de kleine kijkers, maar wanneer Jeffs eigen privé-leven dreigt in te storten en hij langzaam maar zeker zijn verstand verliest, begint zijn producent (Frank Langella) zich steeds meer zorgen te maken over de toekomst van de show. Carrey herenigde voor Kidding met Michel Gondry, die hem regisseerde in Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Het is geen complete Eternal Sunshine-reünie - scenarist Charlie Kaufman ontbreekt - maar Catherine Keener - die met Kaufman werkte aan onder meer Being John Malkovich - heeft in Kidding een bijrol als de ontwerpster van de poppen die Jeff in zijn tv-serie gebruikt. Judy Greer (Archer) is te zien als de ex-vrouw van Jeff.
Kidding heeft in Nederland nog geen aanbeider, maar debuteert in Amerika op 9 september op Showtime, de zender waar Carrey I'm Dying Up Here produceert.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!