Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Kidding: nieuwe serie met Jim Carrey

  •  
07-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
99 keer bekeken
  •  
Kidding Poster
Carrey werkte voor deze tragikomische serie opnieuw samen met de Franse regisseur Michel Gondry.
Kidding werd bedacht door Dave Holstein ( Weeds ), die aantreedt als showrunner en scenarist. Verschillende afleveringen werden geregisseerd door Michel Gondry, die eerder met Carrey werkte aan het momenteel op Netflix te bekijken Eternal Sunshine of the Spotless Mind. De acteur is in Kidding te zien als Jeff, die in een populaire poppenshow voor kinderen door het leven gaat als Mr. Pickles. Zijn tv-typetje heeft een zeer positieve invloed op de jonge kijkers, maar wanneer Jeffs eigen privé-leven dreigt in te storten en hij langzaam maar zeker zijn verstand verliest, begint zijn producent (Frank Langella) zich zorgen te maken over de toekomst. Catherine Keener ( Being John Malkovich ) heeft een bijrol als de ontwerpster van de poppen die Carrey in zijn show gebruikt en Judy Greer ( Archer ) geeft gestalte aan zijn ex-vrouw.
Kidding heeft in Nederland nog geen aanbeider, maar debuteert in Amerika op 9 september op Showtime, de zender waar Carrey I'm Dying Up Here produceert.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!