Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Katy Keene: trailer voor Riverdale spin-off

  •  
05-08-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Katy Keene poster
Ashleigh Murray (Riverdale) stapte over naar de spin-off, maar de hoofdrol is voor Lucy Hale (Pretty Little Liars).
Na Chilling Adventures of Sabrina krijgt Riverdale een tweede spin-off, in de vorm van het ook op de Archie Comics gebaseerde Katy Keene. Het titelpersonage wordt gespeeld door Lucy Hale, die we vooral kennen van haar rol als Aria in het nu op Netflix te bekijken Pretty Little Liars. Katy Keene is een mode-ontwerper die in New York haar dromen probeert te verwezenlijken. In de grote stad stuit ze onder meer op Riverdale's Josie McCoy (Ashleigh Murray verruilde de originele serie voor de spin-off), die het daar probeert te maken in de muziekwereld. Verder geeft Julia Chan (Saving Hope) gestalte aan de mysterieuze socialite Pepper Smith en is Jonny Beauchamp (Penny Dreadful) te zien als Jorge Lopez, een acteur/dragqueen die droomt van Broadway.
Katy Keene gaat in Amerika binnenkort van start op zender The CW. Of de serie net als Riverdale en Sabrina bij ons in Nederland naar Netflix komt is nog niet bekend.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!