Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Katy Keene: Riverdale krijgt nieuwe spin-off

  •  
08-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Riverdale
Ashleigh Murray (Riverdale) zal in de aftakking te zien zijn samen met Lucy Hale (Pretty Little Liars).
Na Chilling Adventures of Sabrina (hier te zien op Netflix) is er een tweede spin-off van Riverdale (ook te zien op Netflix) in de maak. Lucy Hale (Aria in Pretty Little Liars) geeft in Katy Keene gestalte aan het titelpersonage, een mode-ontwerper die in New York haar dromen najaagt. In de grote stad stuit ze onder meer op Riverdale's Josie McCoy (Ashleigh Murray), die het daar probeert te maken in de muziekwereld. Dat betekent wel Murray niet langer deel uitmaakt van de vaste cast van Riverdale. Verder geeft Julia Chan (Saving Hope) in Katy Keene straks gestalte aan de mysterieuze socialite Pepper Smith en is Jonny Beauchamp (Penny Dreadful) te zien als Jorge Lopez, een acteur/drag queen die droomt van Broadway.  Het viertal probeert samen de top te bereiken.
Katy Keene zal uiteindelijk te zien zijn op The CW. De Amerikaanse tv-zender schoot tevens een pilot voor een spin-off van Jane the Virgin, maar die krijgt geen vervolg.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!