Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Judas: trailer voor serie van Videoland

  •  
18-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Judas
Astrid Holleeder (Rifka Lodeizen) ziet nog maar één manier om aan broer Willem (Gijs Naber) te ontsnappen.
Judas werd geïnspireerd door het gelijknamige boek van Astrid Holleeder. In de serie zien we hoe ze (gespeeld door Rifka Lodeizen uit Tonio ) toewerkt naar het moment waarop ze haar oudere broer Willem besluit te verraden. In de vorige teaser werd de rol van de topcrimineel nog geheim gehouden, maar de trailer onthult dat hij gespeeld wordt door Gijs Naber (begin volgend jaar op tv te zien in Redbad ). De serie bevat daarnaast ook flashbacks naar hun jeugd in de Jordaan, waarin onder meer de relatie met hun gewelddadige vader verder wordt uitgediept. Moeder Stien wordt gespeeld door twee verschillende actrices: Carry Tefsen en Bianca Krijgsman. Verdere rollen zijn er voor Marit van Bohemen als Sonja Holleeder en Bas Keijzer als Cor van Hout.
Alle afleveringen van Judas zijn vanaf 6 januari te bekijken bij Videoland. De serie gaat die dag tevens in première op RTL 4, dat elke week een aflevering uitzendt. Judas zal straks ook nog een tweede seizoen krijgen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!