Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Judas: teaser voor serie van Videoland

  •  
07-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
65 keer bekeken
  •  
Judas
De serie werd geïnspireerd door het gelijknamige boek van Astrid Holleeder. Bekijk de eerste beelden.
In het misdaaddrama Judas zien we hoe Astrid Holleeder, gespeeld door Rifka Lodeizen uit Tonio , toewerkt naar het punt waarop ze haar broer Willem besluit te verraden. In flashbacks zal haar jeugd en de relatie met onder meer haar broer en vader uitgediept worden. Wie in de serie gestalte geeft aan Willem Holleeder wordt nu nog geheim gehouden. Marit van Bohemen speelt haar zusje Sonja en Bianca Krijgsman (Nancy in De Luizenmoeder ) zou gestalte geven aan haar moeder Stien Leipoldt. Van Bohemen kwam begin dit jaar in het nieuws toen ze uit de rechtszaal werd gezet, omdat ze geluidsopnamen van Sonja Holleeder had gemaakt, in de hoop haar stem beter na te kunnen bootsen. De zesdelige serie wordt geregisseerd door Joram Lürsen (Bloedlink).
Alle afleveringen van Judas zijn vanaf 6 januari te bekijken bij Videoland. De serie gaat die dag tevens in première op RTL 4, dat elke week een aflevering uitzendt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!