Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

John Wick-serie heet The Continental

  •  
15-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
77 keer bekeken
  •  
John Wick
Keanu Reeves krijgt naar verwachting een gastrol in de nieuwe tv-serie gebaseerd op zijn populaire John Wick-films.
De serie heet The Continental en duikt nog dieper in de 'verborgen wereld bevolkt door huurmoordenaars' die we al zagen in de twee speelfilms. The Continental is de naam van het hotel waar deze huurmoordenaars zich in de luwte kunnen verschuilen. De tv-serie richt zich niet op de door Reeves gespeelde John Wick, maar men verwacht dat zijn personage op een gegeven moment wel een gastrol krijgt. Daarnaast zal Reeves de serie zelf produceren. Of er nog andere acteurs uit de films (zoals Lance Reddick en Ian McShane) straks ook hun opwachting maken in de serie, is niet bekend. Wel weten we dat Chris Collins (bekend van de series The Wire en Sons of Anarchy ) als showrunner de tv-versie in goede banen mag leiden en dat Chad Stahelski (coregisseur van John Wick en regisseur van John Wick 2) de eerste aflevering regisseert.
The Continental is in onwikkeling bij zender Starz, dat ook verantwoordelijk is voor series als American Gods (in Nederland te zien bij Amazon) en Ash vs Evil Dead (in Nederland te zien bij Netflix).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!