Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

John Malkovich gecast als Hercule Poirot

  •  
24-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
62 keer bekeken
  •  
BNNVARA fallback image
Na Ordeal by Innocence wordt The ABC Murders de volgende Agatha Christie-verfilming van de BBC.
The ABC Murders wordt straks de vierde op de verhalen van Christie (lees meer over de recente adaptaties van haar werk) gebaseerde miniserie van de BBC. John Malkovich (onlangs te zien in het derde seizoen van Billions ) zal gestalte geven aan de Belgische detective Hercule Poirot, één van de bekendste creaties van de schrijfster. In The ABC Murders neemt hij het op tegen een moordenaar die zijn slachtoffers kiest op alfabetische volgorde. Rupert Grint ( Harry Potter ) geeft in de serie gestalte aan inspecteur Crome en ook Andrew Buchan ( Broadchurch ), Eamon Farren ( Twin Peaks ), Tara Fitzgerald ( Game of Thrones ) en Bronwyn James ( Harlots ) krijgen rollen. Poirot werd onlangs gespeeld door Kenneth Branagh in de film Murder on the Orient Express. Op televisie kreeg vooral de vertolking door David Suchet veel lovende kritieken.
The ABC Murders zal bestaan uit drie afleveringen. Het scenario wordt wederom geschreven door Sarah Phelps, die ook de drie eerdere miniseries op papier zette.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!